פרוייקט
ellis 5

עובדות ועובדי איכילוב
מקומכם בתור הוא 1
מזמינים אתכם ליהנות ראשונים מהטבות בלעדיות בפרויקט החדש להשקעה באתונה!

מגוון דירות החל מ-

130,000

נכס רשום בטאבו | מיקום אטרקטיבי להשכרה | רכישה מהיזם המבצע ללא דמי תיווך

הטבות! הטבות! הטבות!
לוקיישן! לוקיישן! לוקיישן!
פוטנציאל לרווחי הון גדולים.

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

הכירו את פרוייקט אליס 5 בשכונת קלתיאה המבוקשת

שכונת קליתאה (Kallithea) ממוקמת בדרום העיר אתונה ומהווה חלק מהמטרופולין שלה. משמעות שמה ביוונית היא "יפה" או "יפה מאוד", שם ההולם את אופייה הציורי והנעים של השכונה.

במהלך השנים עברה קליתאה תהליכי פיתוח ושדרוג, וכיום היא מציעה שילוב בין אווירה עירונית תוססת לרוגע יחסי בהשוואה למרכז העיר. השכונה ידועה ברחובותיה הצרים והמתפתלים, שבהם מגוון רחב של חנויות, מסעדות, ובתי קפה.

השכונה מאופיינת באוכלוסייה מקומית יוונית ובינלאומית- שילוב של מקומיים ותושבים זרים.

מחירי הנדל"ן בקליתאה נמצאים במגמת עלייה, בעיקר בשל ההתפתחות המתמשכת של האזור, איכות החיים הגבוהה והנגישות לתחבורה ציבורית. עם המשך ההתחדשות, צפוי כי מחירי הדירות ימשיכו לעלות, מה שהופך את קליתאה לאזור השקעה מבטיח.

קליתאה היא שכונה שמציעה שילוב אידיאלי בין חיי עיר דינמיים לסביבה נעימה ושלווה. עם תשתיות מפותחות, גישה נוחה למרכז העיר וחיי קהילה מגוונים, היא מהווה בחירה מעולה הן למגורים והן להשקעה נדל"נית.

רישום בעלות פרטית בטאבו

רכישה ישירות מהיזם המבצע ללא דמי תיווך

חברת ניהול אין האוס בבעלות ביתא

פורטל משקיעים ודוחות מפורטים

דירה חדש בפרויקט שעבר השבחה

את הכסף בנדל"ן עושים בקניה

את הכסף בנדל"ן עושים בקניה, פוטנציאל הרווח האמיתי בנדל"ן הוא להשקיע במיקום הכי טוב ובמחיר הכי משתלם, כזה הוא פרויקט Ellis 5. אנחנו בביתא מתמחים באיתור נכסים במיקומים הכי מרכזיים ומבוקשים לצד רכישה במחיר משמעותי מתחת לשוק. בזכות זאת, אנחנו מסוגלים להציע לקהל המשקיעים שלנו נכסים במיקומים הכי אטרקטיביים בעיר ובמחירים הכי משתלמים שאפשר למצוא, במטרה לייצר לכם נכס נדל"ני מניב לאורך שנים עם פוטנציאל השבחה גדול. 

היתרונות של רכישה באמצעות ביתא נדל"ן:
*ההדמיות להמחשה בלבד

למה להשקיע איתנו?

יתרונות הפרויקט

אתם בידיים טובות

אנחנו יודיק אלעזר והראל – ויחד הקמנו את ביתא נדל"ן. השותפות העסקית שלנו נבנתה לפני שש שנים, אמנם היכרותנו האישית החלה עוד מימינו בצבא, כקצינים ומפקדים ביחידות מובחרות. את ביתא נדל"ן הקמנו במטרה לייצר אפיקי השקעה אטרקטיביים לכל מי שמעוניין לבצע השקעות נדל"ן מניבות בלי פשרות מעבר לים עם צוות מקצועי שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות.

ביתא נדל"ן הינו בית ההשקעות הגדול והמקצועי ביותר הקיים כיום ביוון.

חברתנו מנהלת קרוב כ-400 נכסים במעל ל-35 בניינים שונים ברחבי העיר אתונה. צוות יחידת העילית שלנו מונה 27 אנשי צוות, מקצוענים כל אחד בתחומו, המועסקים בחברה במשרה מלאה, בנוסף לעשרות אנשי מקצוע שעובדים בחברה באופן עקיף.

לצד ההצלחה שלנו בעשרות הפרויקטים, חשוב לנו לשמר את אותם יתרונות וערכים של הגרעין הראשוני המוביל שמייחד אותנו ולהוות חוד החנית במצוינות, מקצועיות, ואמינות עבור המשקיעים שלנו.

אלעזר קייקוב
הראל רבינס
יודיק מדר

ביתא בתקשורת

כתבו עלינו ב׳גלובס׳ >>>

רועי צור | בשיתוף חברת ביתא

כתבו עלינו ב׳דה מרקר׳ >>>

שלמה איזקסון | בשיתוף חברת ביתא

כתבו עלינו בעיתון ׳הארץ׳ >>>

דני בר-און | ערב נדל״ן יווני

ממליצים עלינו

השאירו פרטים ונחזור אליך בהקדם

מגוון דירות החל מ-

130,000

למען הזהירות, חברת ביתא כרם ייזמות והשקעות נדל"ן בע"מ הינה החברה שאחראית על שיווק הפרויקט בלבד ואין ולא תהיה לה כל אחריות בקשר לפרויקט זה ולמשקיע לא תהיה כל זכות לתבוע ו/או לבקש ו/או לדרוש מחברת השיווק דבר, והמשקיע מצהיר ומאשר שהוא מודע לכך שהתפקיד היחידי של חברת השיווק הינה למצוא  משקיעים לפרויקטים השונים של חברת KRM Group (חברה יוונית).

דילוג לתוכן